Musik, !

Musik är en stor passion för mig , vilket det är för många andra också!
Jag spelar inget instument för tillfället, men en gång i tiden spelade jag både blockflöjt och piano.. :)
Men sen tröttnade jag , tyckte inte det var kul längre när jag blev äldre..

Vill lära mig o spela gitarr, men jag har ingen gitarr, och jag har inte tålamodet till o lära mig heller! that sucks.
För jag är lite av en låtskrivare, eller låttextskrivare, bara sådär så kan jag kommer på en liten textrad o melodi i huvet, och sen kan jag utveckla det. I mitt huvud låter det bra, men i verkligheten gör det inte det.
Önskar man hade lite av en sångröst också, vilket jag inte har.. :(
Men vill jag kunna spela gitarr får jag först ta o köpa mig en, sen får jag ta mig tiden  o lära mig o spela, vilket kan ta lååååång tid. :)

Eftersom jag inte kan göra min egen musik , så sitter jag o lyssnar på masssa musik istället, jag är en sån som lyssnar på allt möjligt. men jag lutar nog åt rockhållet ändå, fast har man 3 andra i familjen som lyssnar på hårdrock, metal osv så är det kanske inte så konstigt? däremot ser jag inte ut som en rockare , om man tänker kläder o så , men vad spelar det för roll när det är musiken som är viktig?
älskar låtar som har en slags handling, jag lyssnar mycket på texterna!
Om en låt har en dålig text så kan det förstöra hela låten, även om det andra låter bra.
Ibland kan jag sitta en hel natt o bara lyssna på musik, jag börjar lyssna o sen är jag fast liksom. det känns så ibland.
Musik kan alltid få mig o må bra . eller iaf på bättre humör.
även om jag känner mig nere , och kanske lyssnar på lite deppmusik just för stunden så blir jag ändå på bättre humör just pga musiken .!

Tyvärr finns det alldeles för många låtar för att kunna lyssna på varenda en, och risken är ju att man missar den bästa..

Utan musik hade jag nog inte suttit här, musik gör mig levande. Musik gör mig glad.
Musik får mig o tänka.
Musik är kärleeek!

Glömde mina hörlurar hemma idag, jag dog nästan .
Kunde ju inte lyssna på musik på bussen :o haha, dagens i-lands problem!
Ha det bra, kraam!

alla <3 dag

Har inte vatt inne här på ett bra tag, ändå har folk kollat! :)) blir glad av det!:)
har inte pallat , har hänt en massa , både bra o dåliga saker ! .. men nu är jag nog "back on track", om ni vill att jag ska skriva då? (:

Men glad alla ♥ dag allihop iaf, o god jul o gott nytt år o allt annat som jag "glömt", ;)

Fattar inte meningen med alla hjärtans dag? asså,...
ett jävla påhitt egentligen. säga att man tycker om nån kan man ju göra vilken dag som helst, vad gör just denna dagen speciell? 
dagen kunde varit bättre för min del, (lalala) , men ärligt talat bryr jag mig inte, tycker inte att alla hjärtans dag är nåt särskilt , tycker inte att alla hjärtans dag ska vara en ursäkt för nånting , tycker inte att alla hj'rtans dag ska få förstöra så mycket..
en enda dag på året, som jag inte tycker borde finnas. den kan va underbar för många men ett helvete för andra. för mig är den inget av det. bara en vanlig dag. bara det att alla andra är helt uppspelta...
i don't caaare.
jag har mitt , och det duger för mig . behöver inte ha en speciell dag för o visa vad man tycker, för att visa att man uppskattar ngn. personen känner sig nog mer omtyckt om den får tex blommor eller choklad en annan dag, en dag som egentligen inte är speciell, då borde man känna sig mer omtyckt (jag gör det iaf) för då gör man det antagligen frivilligt, på alla hjärtans dag känns allt så påtvingat...
Detta är bara mina tankar! alla har ju självklart en egen åsikt. Kommentera gärna om du har nåt o säg om saken ;)
Puss o kram på er!♥

RSS 2.0